Nieuws
Bas Turk wint Nederlandse voorronde REHVA Student Competition

Op 7 maart 2023 organiseerde TVVL de Dutch Nominee Competition. Bas Turk won deze Nederlandse voorronde voor de jaarlijkse, Europese REHVA Student Competition. De competitie draait om onderzoek op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning en moedigt studenten aan bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Bas Turk

Bas Turk presenteerde zijn ‘Quantifying the potential of overheating countermeasures on a humanitarian shelter through measurements and building performance simulations’. Die mag hij dus nu op 11 en 12 mei in Brussel op de REHVA Annual Meeting verdedigen om ook de Europese variant van de REHVA Student Competition 2023 in de wacht te slepen.

REHVA Student Competition

In het verleden won Nederland vaker de Europese REHVA Student Competition. In 2021 wist Maaike Leichsenring die op haar naam te zetten en in 2017 ging de eer naar Rob Vervoort. Arash Rasooli won in 2016 zowel de Europese wedstrijd als de wereldwijde competitie. Hij sloot zich daarna aan bij de Nederlandse jury waar hij sinds 2021 optreedt als juryvoorzitter. Hij begeleidt de winnende student van de Nederlandse voorronde naar de presentatie tijdens de Europese wedstrijd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.