Nieuws
Automatisering en energiemanagement op de World Hydrogen Summit 2023

Schneider Electric presenteert op de World Hydrogen Summit 2023 in Ahoy Rotterdam haar nieuwste software- en hardware-oplossingen voor de groene waterstofketen. Van 9 tot 11 mei toont het bedrijf daarvoor samen met AVEVA een reeks nieuwe en bestaande toepassingen voor de waterstofmarkt. Van EcoStruxure Automation Expert, Microgrid Advisor tot aan de SM AirSet.

World Hydrogen Summit 2023

De technologie rondom waterstof ontwikkelt zich snel en dat vereist dat beleidsmakers en belanghebbenden uit de industrie met elkaar in gesprek gaan. Voor de World Hydrogen Summit werken de Sustainable Energy Council, de Provincie Zuid-Holland en de City & Port of Rotterdam samen.

Schneider Electric ontwikkelde de AirSeT-reeks van middenspanningsinstallaties voor energiedistributie in elektrische netwerken bij energiebedrijven, eindklanten en producenten. Het ontbreken van SF6 maakt recyclen daarvan overbodig. De middenspanning leent zich voor duurzame distributie van groen-geproduceerde energie.

Bert Poort, Business Development Manager bij Schneider Electric legt op 11 mei om 10:00 uur uit hoe technologiebedrijven zoals Schneider Electric bijdragen aan de efficiëntie en veiligheid van de complete waterstofketen. Het bedrijf staat op de beursvloer in stand E38.

Registreren voor de World Summit kan hier World Hydrogen Summit-website. Meer weten over hoe technologie groene waterstoftoepassingen kan verbeteren? Lees dan de whitepaper van Schneider Electric.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.