Nieuws
Arie Mol wint Go Pro van 10 april 2019 op Pump Plaza
Op Pump Plaza, de plek waar veel pompennieuws te halen viel, nam Arie Mol van Mol Rotating Equipment Consultant tot zijn grote verbazing op 10 april 2019 de verlote GoPro in ontvangst nemen.

Maintenance Next zit er weer op. Op Pump Plaza, de plek waar veel pompennieuws te halen viel, nam Arie Mol van Mol Rotating Equipment Consultant tot zijn grote verbazing op 10 april 2019 de verlote GoPro in ontvangst nemen.

Maintenance Next

Hoewel de oppervlakte niet zo groot was als bij de vorige editie in 2017, troffen we toch vooral tevreden standhouders. Was de eerste beursdag de spoeling nog dun, ook toen al kon een aantal van hen leads noteren. Op woensdag, de dag dat wij de beurs bezochten, was het aangenaam druk. In de verschillende paviljoens vonden sessies plaats, waarbij die over Campione helemaal vol zat.

De volgende Maintenance Next vindt plaats eind maart 2021 en dan samen met de Euromaintenance. EuroMaintenance is de grootste Europese conferentie over industrieel onderhoud en trekt veel internationale sprekers en bezoekers. Iedere tweejaarlijkse editie vindt in een ander Europees land plaats, in 2021 heeft Nederland de kans gekregen. Op 29, 30 en 31 maart 2021 is de opening van het state of the art Rotterdam Ahoy Convention Centre vormt dan aanleiding om de handen ineen te slaan

GoPro voor Arie Mol

Zeker ook Pump Plaza mocht zich verheugen in grote belangstelling. Natuurlijk niet in het minst omdat het tot in de late uurtjes, die dag sloten de beursdeuren pas om 21.00 uur, het goed toeven was.

Elke beursdag trok iemand van DdVMedia, organisator van Pump Plaza een bezoeker die de nieuwste GoPro wint. Op woensdagavond 10 april was dat Arie Mol, van Mol Rotating Equipment Consultant en auteur van artikel in de printuitgave van PompNL. Glunderend vertelde hij dat hij zijn kleinzoon ging vragen om het systeem aan hem uit te leggen. Maar we weten zeker dat hij op zijn vele tochten langs probleem pompen en/of motoren het apparaat goed kan gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.