Nieuws

Aqua Nederland verplaatst naar maart 2022

Aqua nl verplaatst

Aqua Nederland zal pas in 2022 plaatsvinden. Na het raadplegen van de exposanten, partners en brancheverenigingen rest de beursorganisator geen andere keuze.

Aqua Nederland

Een overvolle beursagenda dit najaar en het devies ‘blijf thuis’ bieden volgens de organisator geen opening in de agenda voor 15, 16 en 17 maart 2022. 

Esther Rodenburg, event manager: “Inmiddels gaat Nederland zijn zesde week van lockdown in en geldt er nu ook een avondklok. We zien wel licht aan het einde van de tunnel maar evenementen lijken nu nog ver weg. Al komt er op korte termijn groen licht voor evenementen dan blijft de kans op een redelijk aantal kwalitatieve bezoekers klein dit voorjaar. De vitale infrastructuur die waterschappen en drinkwaterbedrijven beheren, maakt dat hun protocollen het bezoeken van evenementen afraden of zelfs verbieden. We zien die richtlijnen ook bij de meeste industrieën. Dat lijkt ons geen moment om de Nederlandse watersector bij elkaar te brengen voor hun jaarlijkse netwerkmoment.

Verplaatst

De organisator betreurt het met een jaar doorschuiven. Rodenburg: “We vinden dit jammer. Want nu zou de markt zijn veerkracht kunnen tonen en zich zo snel als mogelijk weer herpakken. Een vakbeurs leent zich op zo’n moment voor het maken van verbindingen en de uitdagingen aangaan. Maar veel exposanten en partners geven aan dat hun agenda het gewoonweg niet toe laat. Er stonden al veel evenementen gepland waarvan al een aantal naar het tweede deel van 2021 verschoof. We maken deze beslissing met pijn in ons hart en hopen op begrip van alle betrokkenen. Maar we willen ervoor zorgen dat onze bezoekers, exposanten, partners en sprekers een event bijwonen dat op zijn best zal zijn.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.