Nieuws

André Heesterbeek ontvangt Kees Kooij Award 2020

André Heesterbeek ontvangt Kees Kooij Award 2020

Op 11 december 2020 reikte Mikrocentrum de Kees Kooij award uit. Deze award gaat sinds 2004 naar iemand die zich bijzonder verdienstelijk maakt voor Mikrocentrum. Dit jaar ontving docent André Heesterbeek de award uit handen van directeur Geert Hellings en manager Afdeling Opleidingen Frank Bruls. 

André Heesterbeek

André Heesterbeek werkt al ruim vijf jaar als docent voor de cursussen op het gebied van tekeninglezen, vorm- en plaatstoleranties en geometrische meettechniek bij Mikrocentrum. Hij staat bekend als een zeer deskundig docent die de lesstof, ongeacht het niveau van de cursisten, goed weet over te brengen. Hij streeft volgens zijn werkgever naar het hoogste kwaliteit zonder concessies. ‘We doen het goed of we doen het niet’ luidt zijn motto. Voor zijn laatst verzorgde cursus kreeg hij een gemiddelde docentscore van 9,5.   

Voor iedereen aandacht


Frank Bruls, Manager Opleidingen Mikrocentrum over André Heesterbeek: “André geeft iedereen aandacht. Wanneer een cursist achterloopt dan komt hij altijd met een voorstel om de kennis bij te spijkeren. Zo bezocht André onlangs een cursist die instroomde tijdens de opleiding Gereedschapmaker op zijn werk. Hij wilde de cursist 1:1 bijpraten over de behandelde lesstof. Zo kon deze cursist zonder achterstand direct aan de slag. André staat ook altijd klaar voor andere docenten. Het teamgevoel staat bij hem boven individuele belangen. Zo leende hij zijn eigen lesmateriaal uit aan een andere docent. De laatste kon daarmee zijn lesstof beter afstemmen op de cursisten. Een zo bevlogen iemand verdient erkenning. Wij waarderen hem enorm als ambassadeur voor Mikrocentrum. Daarom ontvangt hij dit jaar de Kees Kooij Award.”

Kees Kooij award

Kees Kooij, oud-directeur van Philips CFT, was van 1992 tot en met 2004 voorzitter van het bestuur van Mikrocentrum. Vanwege zijn grote verdiensten voor Mikrocentrum is bij zijn afscheid in 2004 de Kees Kooij Award ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.