Nieuws
Van Beek wint Proces Innovatie Prijs 2018
Perry Verberne (rechts) nam in 2018 namens Van Beek de PIP in ontvangst.

Directeur van Van Beek Schroeftransport Perry Verberne vertegenwoordigt sinds 4 december j.l. de Machevo & Bulk Vereniging als voorzitter.

Machevo Connect

Tijdens het netwerkevenement Machevo Connect op 4 december jl. droeg Tom Pruymboom, directeur van Ziemann Holvrieka het voorzitterschap aan Verberne over. Verberne is al sinds eind 2015 actief als bestuurslid voor de vereniging. Als voorzitter zal hij zich vooral richten op het versterken van de zichtbaarheid van Machevo en het vergroten van de verbindende factor tussen de leden.

We moeten volgens Verberne met én van elkaar leren. “De leden moeten door de netwerkfunctie van Machevo een duidelijk voordeel zien in het lidmaatschap. Dit natuurlijk naast de financiële voordelen op het gebied van bijeenkomsten en beurskosten.”

 

In zes jaar gegroeid

Tom Pruymboom zat sinds 2012 in het bestuur van Machevo. Dat hij dit jaar zou aftreden, stond al sinds 2015 in de planning. Pruymboom blijft wel aan als bestuurslid. Hij kijkt terug op zes mooie jaren ‘waarin de vereniging die in de jaren ’50 ontstond uit de ‘Machevo Beurzen’ is getransformeerd tot een netwerkvereniging met een eigen stijl en regelmatige bijeenkomsten’.

“De door ons georganiseerde bijeenkomst kunnen rekenen op een goede opkomst. Daarmee kunnen stellen we dat de transitie van een exposantenvereniging naar een netwerkvereniging geslaagd is”, blikt Pruymboom terug.

 

Toekomst Industrial Processing

Hij vervolgt: “Uiteraard verliezen we daarbij de vakbeurs voor de procesindustrie, die tegenwoordig de naam Industrial Processing draagt, niet uit het oog. Sterker nog, de integratie met de WoTS van dit jaar (2018) bleek een succes en krachtig genoeg om de beurs een toekomst te garanderen. Het nieuwe contract met FHI waarin we de toekomst van Industrial Processing vastlegden, geeft de vereniging ook een gezonde steun in de rug. Deze toekomst kan uitgroeien naar een intensievere samenwerking met branchegenoten en organisaties waarin we het beste uit elkaars netwerk halen. Daarmee dienen we het belang van het Machevo-lidmaatschap.”

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.