Nieuws
Afvalwater en slib veilig en efficiënt verpompen
Wilo Flumen Excel-RZPE

Bij biologische zuivering ontstaat afvalwater en slib. Die vereisen in alle meertrapsprocessen een andere behandeling en ander transport. Wilo komt daarvoor met de nieuwe recirculatiepompen, de Wilo-Flumen EXCEL-RZPE en de Wilo-Flumen OPTI-RZP.

Afvalwater en slib veilig en efficiënt verpompen
Wilo Flumen Excel-RZP

Veilig en efficiënt verpompen

De twee nieuwe pompen kunnen afvalwater uit de nitrificatietank efficiënt en betrouwbaar terug in de denitrificatietank transporteren. De productfamilies lenen zich voor de fabrikant met name voor toerentalgeregeld bedrijf met een frequentieomvormer.

De propeller is van massief materiaal met verstoppingsvrije propellergeometrie. De stromingsbehuizing kent geen verstoppingsgevaar en bevat een geleidingsklauw en twee flensklauwen.

De Wilo-Flumen EXCEL-RZPE (met energiezuinige IE3-motor) maakt hoge efficiëntieniveaus mogelijk. De gebruiker kan de standaardversies zonder schroeven installeren en verwijderen. Maar ze laten zich ook aanpassen aan bestaande situaties.

Beide series kunnen bovendien worden uitgerust met de Wilo-EFC-frequentieomvormer. Die zorgt voor bedrijfs- en proceszekerheid, zelfs bij veranderende bedrijfsomstandigheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.