Nieuws
Achema Pulse brengt digitaal ‘wie is wie’ in de procesindustrie
Corrosion-resistant reaction and distillation system

Of u nu een nieuwe pomp zoekt of de wereldwijde waterstofdiscussie volgt. Op 15 en 16 juni 2021 vindt u alle antwoorden bij Achema Pulse. Dan brengt de beursorganisatie op de zijn virtuele editie iedereen die er toe doet in de procesindustrie bij elkaar.

Achema Pulse

Het programma van Achema Pulse omvat het hele vragenspectrum dat de procesindustrie op dit moment bezighoudt, volgens Achema.

In de vorm van presentaties en wetenschappelijke verhandelingen vindt de bezoeker elk wat wils. Nu al kunnen belangstellenden op de site van het evenement discussies en workshops volgen. Die vult de organisatie bovendien regelmatig aan. Om het overzichtelijk te houden, bestaat het programma uit verschillende stromen. Uiteindelijk zullen er drie livestages-uitzendingen vanuit Frankfurt plaatsvinden. CEO’s schuiven aan om hun mening te uiten over actuele onderwerpen in de chemie en plantengineering.

Wie is wie

Als voorbeeld noemt de organisatie: Jürgen Nowicki (Linde), Martin Vollmer (Clariant), Klaus Schäfer (Covestro), Melanie Maas-Brunner (BASF), Eckard Eberle (Siemens Process Automation), Jörg Pieper (Romaco) and Andreas Widl (Samson).

In het ‘laboratorium van de toekomst’ vindt een live demonstratie plaats van 5G.

Natuurlijk passeert ook de uitdaging die de vaccinatieproductie met zich meebracht de revue.

Procesindustrie

Verder trends als digitalisering en de bijbehorende cyber security. Maar ook duurzaamheid in de chemie. Vandaar dat de Achema Innovation Challenge en pitches van Start-up Award finalisten tot het programma behoren.

Met bijna 100 uur programma richt het parallelle congres zich op applicatiegericht onderzoek.

Aparte kanalen

Op een apart kanaal presenteren 870 standhouders hun voor de chemie, farma en food relevante noviteiten.

Exclusieve Achema-partners zoals Ekato, Emerson, Excellence United, GEA, OPC Foundation, Romaco en Siemens zullen ook nog eens een geheel eigen programma streamen.

Op de Workshopkanalen kunnen een beperkt aantal deelnemers al vanaf 31 mei 2021 1:1 gesprekken met technologie- en serviceleveranciers houden.

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan Achema Pulse, wanhoop niet. Alle opgenomen content staat tot eind juni ter beschikking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.