Nieuws
26x14x17 cm transmitter met grote configuratieflexibiliteit

Elma presenteert de nieuwe Autec Compact, een krachtige, vrij configureerbare radiografische zender.

Compacte transmitter

De transmitter valt op door zijn compacte bouwvorm (260 x 138 x 166 mm, bxhxd), draagcomfort en optimaal gebruik van het oppervlak bovenop en aan de zijkant van het apparaat. Naast ergonomisch comfort vormt ook de configuratieflexibiliteit een belangrijk pluspunt.

De gebruiker kan kiezen voor FSA technologie en bi-directionele FHSS radio (870/915 MHz) of de 2.4 GHz frequentieband. Als beschikbare actuatoren noemt Elma potentiometers, rotatieschakelaars, selectiehendels, Pull-up selectieschakelaars, zijknoppen. Op verzoek kan het apparaat ook met Autec’s nieuwe type ‘CRP’ CAN-receiver gepaard worden. Dit gebeurt eenvoudig en snel, via een kabelverbinding.

Ergonomisch en veilig

Een handsteun in de vorm van een stevige rubber beklede rolbeugel verbetert het gebruikscomfort en de grip voor de operator. Een data-feedback functie geeft de gebruiker belangrijke informatie over de status van de machine. Deze informatie kan worden uitgelezen op een configureerbaar 2.8’’ TFT LCD grafisch kleurenscherm of via 32 LEDs. De knoppen aan de zijkant liggen verzonken in het oppervlak en hebben een groot activeringsgebied. Dat maakt de Compact tot een goed beschermde, gemakkelijk te gebruiken radio remotecontrol zender. De Stopknop komt bovenop de zender of aan de zijkant van het bodemgedeelte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.