Spotlight

Op Solids en Pumps & Valves begin oktober in Rotterdam Ahoy kan de bezoeker diverse nieuwe initiatieven verwachten. De Instrumentation Area verbindt beide vakbeurzen met alles op het gebied van instrumentatie. In het Bulk Packaging Pavilion tonen deelnemers hun innovaties en op het Digital Job Pavilion carrièreplein kunnen vraag en aanbod elkaar ontmoeten.

 

Nat en droog

Omdat Solids en Pumps & Valves één geheel vormen, kunnen gebruikers terecht voor het gehele proces maar wel duidelijk toegespitst op verwerking en transport van vaste stoffen en vloeistoffen. Met de toevoeging van de Instrumentation Area is het plaatje compleet. “Dit is de verbindende straat tussen Solids en Pumps & Valves waar exposanten staan met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van procesinstrumentatie. Bezoekers gaan altijd over deze straat wanneer ze van de ene naar de andere beurs willen gaan. Deze ‘slimme’ componenten zijn immers onmisbaar in een proces”, zegt Michiel Schröder namens beursorganisator Easyfairs.

 

Digital Job Pavilion
Ook de komende jaren bestaat er nog veel behoefte aan vakmensen binnen de techniek. Het Digital Job Pavilion speelt in op de vraag uit de markt en is een nieuw initiatief voor zowel Solids als Pumps & Valves. Op het carrièreplein gaan starters en professionals in gesprek over de kansen op de arbeidsmarkt. Bezoekers van beide vakbeurzen krijgen de gelegenheid om kennis te nemen van de vacatures van deelnemende partijen met de Smart Badge Technologie. Ze kunnen op eenvoudige wijze de interessante vacatures scannen met hun  bezoekersbadge. Maar ze mogen ook deelnemen aan speeddates en workshops (onder andere met een CV-check) op het Digital Job Pavilion.