Uit de praktijk

De pomp met de Plus

  • De plus in veiligheid

Of het nu in bedrijf is, tijdens een procesverstoring of in uitgeschakelde toestand. Wij hebben de Munsch CM+ gebouwd met een oplossingsconcept dat u rustig laat slapen.

 

  • De plus in betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid betekent: De pomp draait en draait en draait ….

De Munsch CM+ heeft niet alleen een degelijk ontwerp maar is ook grondig en langdurig getest. Wij zorgen ervoor dat we onze beloften nakomen.

 

  • De plus in efficiëntie

We geven nooit op beter te worden en te investeren in de nieuwste technologieën. U profiteert van een uitzonderlijke energie-efficiëntie, een perfect aanzuigstroming en laagste NPSH-waarden.

 

  • De plus in beschikbaarheid

Korte levertijden en een hoge beschikbaarheid van reserveonderdelen kenmerken Munsch. Oplossingsgericht en nauw met u samenwerkend helpen wij u graag, ook wanneer tijd van essentieel belang wordt. Probeer het maar eens!

 

  • De plus in onderhoud

Onze onderhoudsvriendelijke systemen ‘MagPull’ en ‘Quickfit’ vergemakkelijken en versnellen het onderhoud, zonder dat de gehele pomp uit uw systeem verwijderd dient te worden.

 

  • De plus in toepassingen

Een uitgebreide range aan pompgroottes en -capaciteiten stelt ons in staat altijd de juiste pomp voor uw toepassing te vinden.

 

Munsch heeft als enige pompfabrikant van kunststof pompen een op maat gemaakte testbank voor hoge vloeistof temperaturen. Dit stelt ons telkens weer in staat onze pompen nog verder te ontwikkelen. Het zorgt er bovendien voor dat we altijd onze beloften nakomen!

 

  • De plus in kwaliteit

Het in de Duitse regio Westerwald gevestigd en door de eigenaar zelf geleide familiebedrijf produceert al meer dan 50 jaar kunststof beklede pompen. Al meer dan 50 jaar focust Munsch zich op Duitse topkwaliteit.

 

  • De plus in duurzaamheid

Duurzaam, sociaal en ethisch verantwoord ondernemen zijn voor Munsch net zo belangrijk als de betrouwbaarheid van onze pompen, technische innovatie van onze producten en de best mogelijke efficiëntie. Als EcoVadis-lid zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid en zijn we trots op onze ranking.

 

 

‘De Munsch CM+ = de pomp met de plus’