Spotlight

SPX Flow Europe Ltd – Nederland stelde AxFlow B.V. op 1 oktober 2021 aan als geautoriseerde distributiepartner in Nederland. Dat betekent dat AxFlow B.V. vanaf nu het industriële centrifugaalpompprogramma van Johnson Pump vertegenwoordigt. Van de Combi- en FreFlow Series tot aan de meertrapspompseries MCH en MCV.

 

Johnson Pump Nederland

Johnson Pump produceert pompen in Assen die hun toepassing vinden in verschillende industrieën. Zoals voedingsmiddelen en dranken, chemie en petrochemie, industriële procestoepassingen, staalfabrieken en energie. Het industriële productassortiment omvat een brede selectie van pompprincipes, ontwerpen en verschillende materiaalkeuzes.

 

Axflow BV

“De AxFlow Groep verkoopt Johnson Pump al in een aantal Europese markten. We verheugen ons dat wij nu het volledige industriële centrifugaalpompprogramma van Johnson Pump in Nederland mogen vertegenwoordigen”, zegt Robert Kok, Sales Manager van AxFlow BV. “De hoogwaardige centrifugaalpompen van Johnson Pump vormen een perfect strategische aanvulling op ons toonaangevende portfolio. Dit stelt ons in staat om onze klanten een nog breder programma aan vloeistofverwerkingsproducten te bieden en de beste oplossing voor hun specifieke toepassingen te selecteren. We bevinden ons in een spannende periode met een toenemend aantal aanvragen en projecten, ondanks de heersende pandemie. We kijken ernaar uit om gebruik te maken van onze uitgebreide verkooporganisatie om het bereik van Johnson Pump in Nederland verder uit te breiden.”