Uit de praktijk

Gorman-Rupp lanceerde onlangs het pompverhuurplatform Archy. Het bedrijf brengt hiermee een oplossing om op een gemakkelijke, snelle en betrouwbare manier een pomp te huren. Archy is uw beste vriend in pompverhuur en helpt iedereen op een eenvoudige en snelle manier om de juiste pomp in te schakelen voor alle soorten projecten.

 

ArchyRental.nl

Gorman-Rupp Europe in Waardenburg speelt al decennia een grote rol in de verhuur van mobiele pompinstallaties aan de GWW-sector, industrie en de overheidsmarkt. Het bedrijf wil de traditionele pompverhuurmarkt klantvriendelijker, efficiënter én minder milieu belastend maken. Met dat idee in het achterhoofd ontwikkelde het bedrijf het Archy-platform. In deze digitale omgeving kan de klant eenvoudig een geschikte pomp selecteren en reserveren.

 

Naam en keuzepad

De naam Archy komt van de schroef van Archimedes, een van de oervormen van de pomp. Maar het is ook gewoon een naam en in dit geval de naam van uw beste vriend in pompverhuur.

Op de site www.archyrental.nl kunt u snel een pomp selecteren. Dat begint met het eenvoudig aanmaken van een account. En als u al vrij goed weet wat u zoekt dan kunt u met een aantal simpele filters de juiste pomp uitzoeken. Bent u nog minder ver in uw keuze dan biedt Archy ook een geavanceerde pompselector waarmee u op basis van tien stappen tot de juiste keuze komt. Maar mocht u behoefte hebben aan persoonlijk advies dan kan dat natuurlijk ook. Via de telefoon staan de vakspecialisten van Gorman-Rupp klaar om klanten te adviseren in het Nederlands, Engels of in het Frans.

 

Toebehoren en accessoires

Na het maken van de keuze krijgt de klant bij de meeste pompen ook een overzicht van aanbevolen toebehoren en accessoires. Dus slangen, leidingen, niveaumeters, watermeters enzovoort zijn eenvoudig mee te bestellen. Uiteindelijk kiest u ook nog voor het zelf ophalen van de gewenste pompen of ze op de gewenste locatie laten bezorgen.

Klanten met een account krijgen meteen het totale kostenplaatje te zien voor de huur van alle materialen inclusief transport.

 

ArchyRental.nl maakt een pomp huren simpel en snel

Efficiënte pompverhuur

Archy is 24/7 bereikbaar dus ook buiten werktijd kunt u eenvoudig een pomp selecteren, accessoires en toebehoren kiezen en de reservering in gang zetten. Op de achtergrond gaat het proces automatisch lopen zodat als u de pomp komt halen, alles klaar staat. Bij uitgifte scannen we alle materialen en gaat de huurperiode in. Bij retourlevering scannen we alles opnieuw en ontvangt u de factuur direct in de mailbox. Overigens, liever bellen en direct u verhuuropdracht met een vakspecialist regelen? Dat kan natuurlijk ook.

 

Minder milieubelastend

Een groot deel van de milieu-impact bij verhuur komt door transport. Het Archy-verhuurconcept komt in de toekomst beschikbaar op meerdere locaties. Dat zal de transportbewegingen naar de verhuurlocaties reduceren. Daarvoor opent Gorman-Rupp binnenkort twee extra verhuurlocaties in Rotterdam en Antwerpen. Naar verwachting zal de komende jaren het aantal verhuurlocaties gestaag doorgroeien.

Het digitale en papierloze verloop van het verhuurproces draagt ook bij aan het reduceren van de milieubelasting.