Energie-efficiëntie
Organisator Vakbeurs Energie lanceert beurs ‘Industrial Heat & Power’

54events komt met een nieuw beursconcept: ‘Industrial Heat & Power’. Het bureau omschrijft het als een zakelijke beurs specifiek voor professionals betrokken bij de industriële energievoorziening en -transitie.

CO2-reductie

Nederland moet in 2030 49 procent minder broeikasgassen uitstoten om aan het Klimaatakkoord te voldoen. Het aandeel dat de industrie momenteel in CO2-uitstoot voor z’n rekening neemt, bedraagt ruim 40 procent waarvan 78 procent afkomstig is van de zware industrie. Dat die opgave inmiddels hoog op de industriële agenda’s staat, bleek al tijdens de Summit Energie & Utilities, een jaarlijkse bijeenkomst voor bestuurders en stakeholders uit de industrie.

 

‘Industrial Heat & Power’

Het evenement vindt plaats gelijktijdig en in colocatie met Vakbeurs Energie en de beurs Ecomobiel, op 9, 10 en 11 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Met ‘Industrial Heat & Power’, met daarin vertegenwoordigd de segmenten stoominstallaties, koel- en vriestechniek, warmtekrachtkoppelings- en elektra-installaties, aandrijftechniek en perslucht en gebouw- en procestechniek wil de beursorganisator nog een stapje extra nemen.

Net als Vakbeurs Energie dit jaar, heeft de eerste editie van Industrial Heat & Power als thema ‘Samen Werken in Transitie’. Industrial Heat & Power gaat vergezeld van een geheel zelfstandige inhoudelijke beursprogrammering, bestaande uit symposia, seminars en workshops in samenwerking met brancheverenigingen en bedrijfsleven.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.