Energie-efficiëntie
De juiste aandrijving voor efficiëntieverbetering op SPS Italia

WEG demonstreert op de SPS IPC Drives Italia zijn productaanbod op het gebied van frequentieomvormers en softstarters. Zo toont het bedrijf de eenvoudig te configureren CFW11 frequentieomvormers en de Pump Genius procesbesturingssoftware voor het verbeteren van de energie-efficiëntie in pomptoepassingen.

Juiste aandrijving

Bezoekers bij de stand van WEG (H027 in hal 6) zien eveneens een presentatie over het kiezen van de juiste componenten voor het verbeteren van het rendement en betrouwbaarheid van door elektromotoren aangedreven systemen. Naast live demonstraties van automatiseringsoplossingen presenteert het bedrijf casestudies om te illustreren hoe goed op elkaar afgestemde motoren en frequentieomvormers eenvoudig zijn te integreren in bestaande systemen in enkele van de meest veeleisende industriële toepassingen. Het bedrijf laat ook zien hoe het panelen bouwt aan de hand van klantspecificaties en hoe het add-ons ontwikkelt om frequentieomvormers aan te passen aan specifieke toepassingen.

Efficiëntieverbetering

Het streven naar een verbeterde voorlichting staat centraal bij de nieuwe micro-site van het bedrijf die is ingericht als een nieuwe eGuideover automatisering. Deze informatie legt de nadruk op hoe eenvoudig de frequentieomvormers zijn te koppelen aan de meeste op de markt beschikbare PLC’s dankzij de open communicatieprotocollen. 

Vorig jaar presenteerde het bedrijf de MotorScan-technologie. Deze technologie bewaakt de prestatie en conditie van zijn motoren door deze op de voet te volgen en door middel van het in real-time registreren van de operationele gegevens. Fase 2 komt in Q3 van dit jaar beschikbaar. Daarin zit een optie om een gateway te gebruiken.

SPS IPC Drives Italia

De SPS IPC Drives Italia wordt van 28 tot en met 30 mei gehouden in Parma. Messe Frankfurt Italia, de organisator van deze vakbeurs, bevestigt dat de negende editie van deze jaarlijks terugkerende show is uitgegroeid tot een vakbeurs verdeeld over zes paviljoenen en meer dan 800 exposanten die hun komst hebben bevestigd.

WEG staat op de SPS IPC Drives Italia 2019 in Hal 6, Stand H027.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.