Digitalisering
Tech Award voor Endress+Hauser op Wots

Aan de Wots-kant won de temperatuuropnemer van Endress+Hauser de Tech Award op de Automation-Motion&Drives.

Endress+Hauser wint Tech Award

De volledig, geautomatiseerde, traceerbare, inline zelfkalibratie temperaruuropnemer voor in de voeding-, dranken- en farmaceutische industrie van Endress+Hauser voldoet aan het naleven van de FDA en/of GMP-voorschriften en regels. Het temperatuurbereik loopt van -40 tot +160 °C (–40 tot +320 °F). De analoge output bedraagt 4 tot 20mA, hij is voorzien van Hart-protocol-communicatie en IP67/68 of IP69K. Er is geheugenopslag voor 350 automatische zelfkalibraties en het afdrukken van kalibratiecertificaten behoort tot de mogelijkheden.

 

Andere Wots-werelden

Aan de Electronics-kant won A&C Solutions met de Nextys DCW20, een intelligente, programmeerbare all-in-one batterijlader/DC-UPS /DC-DC converter. Hij kan worden gebruikt in elk DC-systeem met een nominale spanning tussen 12Vdc en 48Vdc en tot 20A.

Bij World of Laboratory was Denios BV de winnaar met de Connect. Dit monitoringsysteem verzorgt 24/7 real-time risico-inventarisatie, maakt de gemeten data toegankelijk en inzichtelijk en tot op de minuut nauwkeurig, historisch opvraagbaar op basis van de door de gebruiker bepaalde parameters. Geautoriseerde gebruikers krijgen op basis van de individueel bepaalde Safety Performance Indicators via een dashboard informatie aangereikt op hun computerscherm, tablet of smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.