Digitalisering

Masters of Industry bij Endress+Hauser

Op 22 november 2018 organiseren Endress+Hauser in Naarden en Industrielinqs Pers en Platform een bijeenkomst over Industrie 4.0 onder de titel Masters of Industry.

Masters of Industry

In de vierde industriële revolutie is alles met alles verbonden. Dat dit een positieve bijdrage kan leveren aan het optimaliseren van processen, begrijpen we. Maar de grote vraag is natuurlijk: hoe? Hoe kan automatisering helpen om zowel de bedrijfsvoering als de winstgevendheid te verbeteren?

Tijdens deze Masters of Industry kijken we ook naar de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’: hoe zit het met data security en privacy? Er zijn nu nog veel bedrijven die de kansen die IIoT biedt, laten liggen. Zonde! Na deze Masters of Industry heeft u mogelijk voldoende inspiratie en praktische handvaten om ermee aan de slag te gaan.

 

Presentaties

Jaap Westeneng, Product Manager Asset & Inventory Management bij Endress+Hauser houdt een presentatie onder de titel ‘Van sensoren tot aan digitale services’. Hans Sintemaartensdijk, Manager Innovations Asset Management bij Tata Steel IJmuiden gaat in op de vraag ‘Gaat, wil en mag de staalgigant alles met elkaar verbinden om de processen nog meer te optimaliseren? Veel vragen maar lost IIoT die op?’

Daarna volgt een discussie met sprekers en publiek. Voor de afsluitende borrel van 17.00 uur krijgen bezoekers de gelegenheid tot een kijkje in de Endress+Hauser Experience Room en de kalibratie-installatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.