Digitalisering
Hogere processorsnelheden haalbaar met ANG regelaars

Met de uitbreiding van het servoprogramma met de nieuwe ANG Active Next Generation regelaar speelt Bonfiglioli in op de vraag naar hogere processorsnelheden en meer functionaliteit.

Hogere besturingsdynamiek

Active Next Generation biedt een nog hogere besturingsdynamiek in de vorm van een nieuwe microprocessor die naast een hogere rekenkracht en rekensnelheid ook een aantal vaardigheden standaard heeft meegekregen. Zaken als de CSP (Cyclic Synchronous Positioning), een krachtige feedback evaluatiefunctie en de hoge precisie closed loop uitvoering maken de ANG regelaar geschikt voor veeleisende toepassingen. De ANG regelaar komt goed van pas bij motion control en hoog dynamische processen. De regelaar is geschikt voor toepassingen bij servomotoren, inductiemotoren of synchrone reluctantiemotoren.

De bouw is compact en de vermogens lopen van 0,25 kW tot 400 kW. Met aansluitspanningen van 400, 525 en 690 Volt kan de regelaar breed worden ingezet, ook in de zware industrie.

Breed inzetbaar

Met protocollen als CanOpen, EtherCat, Profibus, ProfiNet, DeviceNet en EthernetIP, maar ook met de geschiktheid voor een grote variatie aan resolvers, encoders en sensoren is de ANG serie breed inzetbaar. Ook is aan de gebruikersvriendelijkheid gedacht: zo kunnen de interne PLC functies geconfigureerd worden met behulp van grafische software pakket VPLC en beschikt hij over Safe Torque Off (SIL2).

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.