Digitalisering
Energiezuinige en geautomatiseerde waterbehandelingsoplossing

Delta presenteerde op SPS/IPC/Drives in Neurenberg 2018 een innovatieve, smart automatiseringsoplossing voor procesautomatisering.

Geautomatiseerde waterbehandeling

Onder het motto ‘Innovatie en smart automatisering voor industriële upgrades’ komt het bedrijf met een high-end PC-aandrijving en een PLC-gebaseerde EtherCAT aandrijving.

Vanuit de successtory in Europa en Azië borduurt het voort op de energiezuinige en geautomatiseerde waterbehandelingsoplossing.

Mr. Andy Liu, general manager van Delta’s Industrial Automation Business Group gaf aan dat fabrikanten wereldwijd smart-manufacturingoplossingen omarmen om hun slagkracht nog verder te vergroten. Daar wil het automatiseringsbedrijf hen graag bij helpen.

Zo implementeerde het zijn waterbehandelingsoplossing bij de Komotini Water Plant in Griekenland. Daar draait een stabiel proces voor 70.000 lokale ingezetenen, van waterinlaat, sedimentatie, filtratie tot aan wateruitlaat. Er verrees een sterk geautomatiseerd waterbehandelingssysteem van hoge kwaliteit. De goede resultaten daar resulteerde weer in een opdracht in China bij een Taiwanese textielfabrikant voor de behandeling van 6.000- 10.000 ton water.

Maar ook in de verpakkingsbranche en de food&beverage scoort het bedrijf.

Codesys

Op SPS maakte Delta ook bekend samen te gaan werken met Codesys. De samenwerking stelt het bedrijf in staat om haar toekomstige motion-control-apparatuur programmeerbaar te maken met Codesys en biedt klanten in EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en Azië de mogelijkheid om de implementatie van Delta’s hardware te vereenvoudigen.

Andy Liu: “Onze klanten vragen om Codesys en we kunnen het nu ook daadwerkelijk bieden. In Europa gebruiken veel automatiseerders dit softwareplatform vanwege de technologie die erachter zit.

Met 69 R&D-faciliteiten over de gehele wereld en toegewijde R&D-faciliteiten voor industriële automatisering in Italië, Duitsland, Nederland en China, opereert Delta in de nabijheid van zijn Europese productieklanten. Delta heeft ook een uitgebreid en wereldwijd ondersteunend netwerk voor haar industriële automatiseringsplatform. Dat netwerk strekt zich uit over heel Azië, waar veel fabrieken in de wereld zijn gevestigd.

Codesys is een van de meest gebruikte IEC 61131-3-ontwikkelingssystemen op de markt. Het biedt alle functionaliteit van een moderne IEC 61131-3 ontwikkeltool, inclusief een geïntegreerde visualisatiefunctie met multi-clientfunctionaliteit, geïntegreerde verbinding met alle standaard veldbussystemen, bewegingsfunctionaliteit, veiligheidsoplossingen en communicatie-interfaces.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.