Digitalisering
Alfa Laval introduceert online kennisbank voor separatietechnologie

Alfa Laval introduceert de Separator Innovator, een online kennisbank met informatie over separatietechnologie voor uiteenlopende industrieën en toepassingen.

Separator Innovator

“We zijn er trots op dat we Alfa Laval’s aloude traditie van innoveren kunnen voortzetten”, zegt Anette Nord Holfve, Communications Manager voor schotelcentrifuges bij Alfa Laval. “Onze oprichter, Gustaf de Laval, vond in 1883 ’s werelds eerste separator uit en we hebben deze technologie sindsdien voortdurend verbeterd. We noemen deze kennisbank de Separator Innovator, een naam die uitdraagt waar ons team in de kern voor staat en wat we altijd zijn geweest.”

Online kennisbank

De Separator Innovator bevat informatie over Alfa Laval’s separatortechnologie evenals algemene informatie uit de markt. Het aangeboden materiaal omvat alles, van praktijkvoorbeelden en productanimaties tot informatieve video’s en technische documentatie.

De kennisbank bevat informatie die relevant is voor de toepassing van separatortechnologie in de maritieme sector en de farmaceutische industrie, maar ook voor voedselproductie, brouwerijen, biotech en meer.

“Doordat separatoren in zoveel verschillende soorten bedrijven worden gebruikt, introduceren we voortdurend nieuwe producten en technologieën. Alleen al in 2018 staan 15 introducties gepland”, vertelt Anette Nord Holfve. “De Separator Innovator biedt klanten een centrale plek waar zij alle informatie kunnen vinden over noviteiten voor hun branche.”

Zoals de nieuwste separatorinnovatie de eMotion™, een schotelcentrifuge voor onder andere biercentrifuges. Er ontstaat geen luchtwrijving tussen de trommel en het frame wat de motorbelasting van de separator vermindert.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.