Evenement

Wots/IP 2022

Algemene informatie

Datum
dinsdag 27 september 2022 t/m vrijdag 30 september 2022
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
18.00
Locatie
Utrecht
Meer informatie
fhi.nl

Werelden van technologie en wetenschap komen tijdens WoTS 2022 bij elkaar. De integratie van kwaliteiten is van cruciaal belang voor de bezoekers. De exposanten en de betrokken branches onderscheiden zich in vijf werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Electronics, World of Motion & Drives en World of Industrial Processing.
Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

WoTS ontstond in 2014 door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen. Namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kennen een lange historie.

Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken.

Het IP-gedeelte komt in samenwerking met Machevo tot stand. Zo’n 70 bedrijven die zich bezig houden met industriële procestechnieken nemen dit jaar als exposant deel aan de WoTS. Binnen Industrial Processing komen bedrijven die zich focussen op poeder, granulaat- en bulkmateriaalverwerkende industrieën maar ook bedrijven die zich richten op vloeibaar- en gasgerelateerde technologieën.

Ook vinden er weer seminars plaats waar u zich voor kunt opgeven! Bij deze seminars spreken mensen van verschillende bedrijven over actuele, relevante thema’s binnen de industrie.

Maar exposanten kunnen nieuwe en innovatieve producten of technologieën onder de aandacht brengen bij bezoekers via de ‘Proces Innovatie Prijs’. En die bezoekers mogen naast een vakjury de winnaar bepalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.