Evenement

Algemene informatie

Datum
woensdag 5 oktober 2022
Aanvangstijd
12.00
Eindtijd
18.00
Locatie
Oegstgeest

World Class Maintenance (WCM) nodigt je van harte uit voor haar jaarevent op 5 oktober a.s. bij CORPUS in Oegstgeest.

 

Thema ‘Factor Mens’

Bestaande technologieën zoals VR/AR, AI, robots, drones, autonome plants en digitalisering worden versneld toegepast om het tekort aan technici enigszins op te vangen. Dit biedt kansen voor verandering in het takenpakket van technici. Minder vuile handen, meer richting de ‘gamer’.

 

Vieze, gevaarlijke en repetitieve werkzaamheden worden door machines en technologieën gedaan. Denk bijvoorbeeld aan inspecties door robots of drones of het gebruik van machine learning om onderhoudstaken te vereenvoudigen. De uiteindelijke toegevoegde waarde voor bedrijven is kostenbesparing en het draagt bij aan het behalen van de milieudoelstellingen.

Hoewel deze technologieën het werk wellicht aantrekkelijker maken, vraagt dit andere skills van de werknemers. Mens en techniek worden steeds onlosmakelijker en meer complementair aan elkaar.

 

Dit is het afsluitende evenement van de unieke eventtrilogie over de Factor Mens waarin we met ieder event dieper en vanaf een andere invalshoek op het onderwerp zijn ingegaan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.