Evenement

Algemene informatie

Datum
maandag 8 maart 2021 t/m dinsdag 11 mei 2021
Aanvangstijd
13.00
Eindtijd
20.20
Locatie
Woerden
Meer informatie
www.tvvl.nl

Sinds 1 juli 2020 zijn de Europese brand- en rookklassen opgenomen in het Bouwbesluit. Dit betekent dat het brandgedrag van elektrische leidingen voor installaties die noodzakelijk zijn om te voldoen aan het Bouwbesluit hiermee in overeenstemming moet zijn.

Omdat toepassing van de brand- en rookklasse voor elektrische leidingen volgens het Bouwbesluit en normen leiden tot verschillende oplossingen waarmee niet altijd aan de wettelijke eisen wordt voldaan heeft TVVL 2 nieuwe workshops ontwikkeld: De workshop Kabels kies je zo voor uitvoerende professionals (basis) en ontwerpers (experts).

 

Na het volgen van de workshop ben je een expert en kun je met jouw kennis verschillende ontwerpen en voorstellen van bijvoorbeeld de adviseur en inspecteur of verzekeraar op basis van wettelijke voorschriften beoordelen. In deze verdiepende workshop wordt als primair uitgangspunt het Bouwbesluit 2012 en NEN 1010 gehanteerd. Daarnaast gaan we op interactieve wijze in op cases van aanverwante tools en normen, waaronder NEN 8012 en publicaties waarvan de toepassing niet leiden tot het voldoen aan de minimale wettelijke eisen uit het Bouwbesluit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.