Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 24 november 2022
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
11.00
Locatie
thuis
Meer informatie
www.at-aandrijftechniek.nl

Schneider Electric organiseert in samenwerking met AVEVA Select Benelux het webinar ‘Energiebesparing in industriële processen’ op donderdag 24 november van 10:00 tot 11:00 uur.

De industrie kent een ongeziene energiecrisis: fabrieken worden stilgelegd en prijzen zijn wel 5 tot 10 maal hoger. 70% van de verbruikte energie in de industrie gaat, ook in Nederland en België, naar elektrische motoren. Hoeveel energie verbruikt uw organisatie?

Direct energie besparen

De vraag ‘Hoe kunnen we ons energieverbruik verminderen?’ is wat operationele, financiële en productiemanagers in energie-intensieve sectoren zoals o.a. de voedingsmiddelen, water, maakindustrie, high tech, machinebouw en ook in de logistiek wakker houdt.

In de webinar Energiebesparing in industriële processen laten we implementaties bij klanten zien die aantonen dat het loont om het energieverbruik in het productieproces in kaart te brengen. We bieden oplossingen aan om energieverbruik te optimaliseren en te verlagen en begeleiden aanwezigen stap voor stap bij de eerste fase in dit traject.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.