Evenement

Algemene informatie

Datum
dinsdag 2 februari 2021 t/m vrijdag 5 februari 2021
Aanvangstijd
9.00
Eindtijd
18.00
Locatie
thuis
Meer informatie
hoyermotors.com

Van 2 tot en met 5 februari vindt de SMM Digital 2021 plaats, de digitale uitvoering van de internationale beurs op het gebied van maritieme technologie. Hoyer Motor combineert de aanwezigheid op deze beurs met hun eigen ‘Webinar Week’, met interessante kennissessies op divers gebied.

Hoyer Motors heeft besloten om tijdens de week van SMM live te gaan met 11 digitale maritieme webinars. Men kan kennis opdoen over onder meer Chinese Marine Market Outlook, Classification & Testing, Energy Efficient Marine Motors, Deck Machinery, Explosion Proof aandrijvingen, aandrijvingen met frequentieregelaars en nog meer.

Online maritieme inzichten

Alle webinars zijn live te zien op Microsoft Teams en u kunt directe links voor de verschillende webinars vinden op deze website. “Bij Hoyer Motors hadden we er erg naar uitgekeken om onze maritieme zakenpartners te ontmoeten op de SMM in Hamburg. Helaas is dat niet mogelijk, daarom bieden we in plaats daarvan online maritieme inzichten en netwerken aan,” vertelt Ketil Vesterlund, CCO Hoyer Motors.

Interactie met klanten is nodig

Met de marine week hoopt Hoyer Motors een aantal van de business partners te ontmoeten die ze normaal gesproken op SMM ontmoeten. “We hopen echt dat de maritieme markt het initiatief zal verwelkomen. Ons maritieme team is enthousiast om nieuwe en bestaande klanten te ontmoeten en ondanks dat het virtueel is, geloven we sterk dat dit soort interactie nodig is in de markt,” aldus Vesterlund.

Virtueel Deens paviljoen

Hoyer Motors is aanwezig op The Virtual Pavilion van Denemarken tijdens SMM Digital 2021. Al ‘wandelend’ over de digitale maritieme beurs maakt de bezoeker kennis met de digitale stands van 35 Deense bedrijven. Hier staat men klaar om markt- en productnieuws te presenteren.

Op de Hoyer stand kunt u het Hoyer maritieme team ontmoeten en met hen communiceren, die met live ‘avatars’ aanwezig zijn. Ook is het mogelijk om Hoyer en andere bedrijven te ontmoeten via videogesprekken of live chatten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.