Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 23 november 2023
Aanvangstijd
13.30
Eindtijd
18.00
Locatie
Antwerpen, België
Meer informatie
www.bemas.org

Innovatieve technologie en digitalisering leidden tot spectaculaire ontwikkelingen in het gebruik van robotica, drones en ROV’s voor de inspectie en het onderhoud van assets. Als onderdeel van de Smart Industry Week nodigen BEMAS & The Beacon je uit voor de Smart Asset Inspection Demo Day op donderdag 23 november.

Naast het bijwonen van diverse presentaties, kan je demo’s ontdekken en bekijken van een breed scala aan onderhoud & asset inspectie robots, UAV’s, ROV’s, platforms, oplossingen en diensten.

Ontdek verschillende innovatieve oplossingen voor inspectie & onderhoud in de procesindustrie. Je kan demonstraties zien en vragen stellen aan exposanten van Drones, UAV’s, ROV’s, crawlers en andere innovatieve robotoplossingen. Ook zijn er diverse presentaties met deep dives.

Voor wie

Inspectie-, asset- en onderhoudsdeskundigen en ingenieurs, en iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van onderhouds- & assetinspectierobots, platforms & oplossingen.

De exposanten zijn bedrijven die robot-/droneoplossingen bieden voor (voorspellend) onderhoud. De exposanten zullen oplossingen presenteren die geschikt zijn voor meerdere industrieën, zoals (maar niet exclusief) de chemische en petrochemische industrie, maritiem, logistiek en productie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.