Evenement

Opleiding pompselectie

Algemene informatie

Datum
dinsdag 11 februari 2020 t/m dinsdag 7 april 2020
Aanvangstijd
9.00
Eindtijd
17.00
Locatie
Naaldwijk
Meer informatie
oveducon.nl

Ga vier dagen lang intensief aan de slag met het leren toepassen van je opgedane kennis met onze moderne lesmethode. Door middel van gamification en storytelling creëren we fictieve praktijkomgevingen waarin je leert om binnen de kaders van uiteenlopende praktijksituaties tot de meest efficiënte oplossingen te komen. Je wordt zo aangemoedigd om in deze ‘veilige’ setting zoveel mogelijk fouten te maken en kennis om te zetten naar vaardigheid. Deze methode is speciaal door ons ontworpen om in een korte tijd heel veel ervaring op te doen met uiteenlopende situaties, waardoor je met een voorsprong weer het werkveld in gaat.

Bij het selecteren van een pomp geven technische argumenten de doorslag. Tijdens deze opleiding leren serieuze in- en verkoopprofessionals om voor de meest uitdagende praktijkgerelateerde situaties de efficiëntste pomp(en) te selecteren en technisch te onderbouwen. Hierbij leer je om consequent verder te redeneren dan de aanschafprijs en de wensen van de eindgebruiker te koppelen aan een selectie met de laagste Total Cost of Ownership (TCO). Dit vraagt om verregaande kennis van de pomp en de invloed van componenten als een frequentieomvormer en een IE4 of magneet motor op de efficiëntie. Daarnaast leer je om een selectie te onderbouwen met technische argumenten & berekeningen, waardoor deze zowel intern als extern overtuigend kan worden gepresenteerd.

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt niet alleen voor een pompinstallatie, maar ook voor kennis. Daarom krijg je na het volgen van deze opleiding toegang tot onze online learning-community.

Hier kun je niet alleen jouw kennis op peil houden of het up-to-date naslagwerk van de opleiding vinden maar ook vragen stellen aan onze pompidioten of aan één van de andere professionals die zich elke dag in onze community blijven ontwikkelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.