Evenement

Algemene informatie

Datum
dinsdag 7 november 2023 t/m zondag 31 december 2023
Aanvangstijd
18.30
Eindtijd
21.45
Locatie
thuis
Meer informatie
stem-imc.com

Een ‘techneut’ met een onderbouwde, commerciële insteek hoe werkt dat? Je komt het te weten tijdens de opleiding voor markt- en klantgerichtheid voor technici van STEM Industrial Marketing Community. Het ontwikkelde een opleiding speciaal voor mensen die werken in de engineering, R&D, customer support, productie en logistiek maar ook sales, marketing, communicatie en algemeen management in een technische B2B-omgeving.

De opleiding ‘Business Development in Technische B2B’ wil deelnemers een beter begrip geven over de behoeften van klanten en potentiële afnemers en hoe deze te vertalen naar waardevolle oplossingen. Daarmee kunnen ze de marktpositie van hun eigen bedrijf verbeteren.

De praktijkgerichte opleiding combineert een stevige theoretische onderbouwing met als afsluiting de presentatie van een praktijkcase voor het eigen bedrijf. Na afronding resulteert registratie in de IndustryID van FEDA Academie. Dat onderstreept de kwaliteit en relevantie van de opleiding, aldus de organisator.

 

De opleiding is hybride georganiseerd, deels online en deels on-site op locatie. Totaal zijn er 13 contactmomenten, verdeeld over:

  • 5 contactmomenten on-site. De locatie is in midden Nederland, goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer.
  • 8 contactmomenten online via TEAMS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.