Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 30 maart 2023
Aanvangstijd
9.00
Eindtijd
17.00
Locatie
Wageningen
Meer informatie
oveducon.nl

De vierdaagse opleiding Allround Pomptechniek is speciaal bedoeld voor professionals die veel in het veld komen. U wordt opgeleid tot een allrounder in de pomptechniek. U leert over de onderwerpen pompselectie, pompstoringen en systeemontwerp. Dit geeft u op een breed gebied de technische bagage die vereist is om een goede technische sparringpartner te zijn.

 

Weet waar u over praat

De pomptechniek kan in eerste instantie heel overweldigend zijn. Zo zijn er vele afkortingen en vaktermen die de kenners in dit vakgebied  gebruiken: NPSH, BEP, P&ID, CIP, opvoerhoogte, noem maar op. Deze opleiding maakt u in korte tijd volledig vertrouwd in alle facetten van het vakgebied.

In de praktijk worden er op het gebied van pompselectie en pompstoringen nog weleens halve waarheden verkocht. Weet waar u op moet letten en leer feit van fictie te onderscheiden.

 

Maximaal rendement

De juiste selectie van een pomp is heel belangrijk. Weet waar u bij het beoordelen van een pompselectie op moet letten om de hoogste betrouwbaarheid en het laagste onderhoud en energieverbruik te realiseren.

Verhoog de betrouwbaarheid van je installaties door de achterliggende oorzaak van enkele veel voorkomende storingen te leren herkennen en oplossen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.