Evenement

Algemene informatie

Datum
dinsdag 22 november 2022
Aanvangstijd
13.30
Eindtijd
18.00
Locatie
Hoek of thuis
Meer informatie
www.kicmpi.com

In elke procesinstallatie zitten regelkleppen om het proces te regelen en te beheersen. Het niet correct werken of onverwacht falen van één enkele regelklep kan al grote gevolgen hebben voor productspecificatie, proces performance en zelfs leiden tot ongeplande stilstand. Een efficiënte en effectieve onderhoudsstrategie voor deze regelkleppen is dus essentieel. Het kunnen voorspellen van de (rest)levensduur van regelkleppen en het kunnen voorspellen van een optimaal punt voor het reviseren van regelkleppen is hierbij een cruciale factor.

Naast enkele projectresultaten over klepstandstellers, toont deze masterclass hoe de mogelijkheden voor data analyse afhankelijk zijn van zowel data beschikbaarheid als informatie behoefte. Onder meer inschatten van levensduur, herkennen van afwijkingen en voorspellen van faalkans komen aan bod. De resultaten van een experiment met gesimuleerde data zullen met deelnemers besproken worden, met een gerichte discussie over de mogelijkheden in de praktijk.

Na de presentaties is er een rondleiding door de kleppenshop bij EQUANS te Hoek. Maar de presentaties zijn ook digitaal te volgen via Google Meet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.