Evenement

Machinebouw event

Algemene informatie

Datum
dinsdag 12 april 2022
Aanvangstijd
9.30
Eindtijd
16.00
Locatie
Den Bosch
Meer informatie
fhi.nl

Het programma bestaat uit 23 seminars, van nieuwe technologieën en slimme oplossingen tot machinebouwers die hun ervaringen delen. Hieronder een greep uit het seminarprogramma:

Omgevingsfactoren kunnen een grote impact hebben op de elektrotechnische installatie en besturingscomponenten van een machine. Erwin Rodenburgh van ABB bespreekt in een lezing de verschillende zware omstandigheden en hoe hier verstandige keuzes in gemaakt kunnen worden.

Sensoren in een machine leveren een goudmijn aan informatie op. Door actuele data te combineren met historische gegevens, genereer je unieke inzichten en kun je efficiencyvoordelen behalen voor de klant. Maurice Daniëls van Phoenix Contact behandelt tijdens zijn lezing deze voordelen. 

Herhaaldelijk is gebleken dat industriële installaties doelwit kunnen worden van cyberaanvallen. Door de vraag naar data raken IT en OT steeds meer met elkaar verweven. Hierdoor worden nieuwe deuren geopend, maar liggen er ook nieuwe gevaren op de loer. Kurt Buul van HMS Industrial Networks geeft tijdens zijn lezing 12 praktische aanbevelingen die een belangrijk startpunt zijn voor een toekomstbestendig securitystrategie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.