Evenement

Algemene informatie

Datum
dinsdag 23 maart 2021
Aanvangstijd
15.00
Eindtijd
16.00
Locatie
thuis
Meer informatie
www.kicmpi.com

Eén van de belangrijkste oorzaken van voortijdige uitval van apparatuur is vervuiling door smeermiddel. In feite zijn tot 40% van de onderhoudskosten gerelateerd aan smeermiddelen, waardoor een goed smeerbeheer van cruciaal belang is voor winstgevendheid. 

Smeringsbeheer is echter niet duur vanwege de olieprijzen alleen. De stilstand die gepaard gaat met het vervangen van olie – en het weggooien ervan – is ook duur. Bovendien is het een zeer inefficiënte en niet-duurzame manier om een ​​waardevolle, niet-hernieuwbare hulpbron te gebruiken. Maar wat als u dezelfde olie keer op keer zou kunnen gebruiken? Dus circulaire terugwinning en hergebruik van industriële olie toepassen. 

Wanneer dezelfde olie wordt hergebruikt, neemt de behoefte aan nieuwe olie af, waardoor zowel de kosten als de impact op het milieu worden verminderd. 


SKF RecondOil heeft sinds kort een innovatieve DST technologie (Double Separation Technology) gelanceerd. Daarmee kunnen gebruikte smeermiddelen geconditioneerd worden naar hun oorspronkelijke functie en eigenschappen, zodat het smeermiddel keer op keer opnieuw gebruikt kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.