Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 18 januari 2024 t/m donderdag 8 februari 2024
Aanvangstijd
9.00
Eindtijd
17.00
Locatie
Zwolle of Zaltbommel
Meer informatie
academy.deltares.nl

Deltares heeft een uitgebreid cursusprogramma Hydrodynamica van leidingsystemen. Hierin komen alle benodigde aspecten van de vloeistofmechanica, waterslag, pompen en kleppen aan bod. Uit onze contacten in de Nederlandse afvalwatertransportmarkt (de
CAPWAT CoP) blijkt in de dagelijkse praktijk toch veel behoefte aan handvatten voor het praktische toepassen van de opgedane kennis opgedaan.

Met de nieuwe cursus Hydraulisch beheer van afvalwatertransportsystemen in de praktijk wil het instituut hierin voorzien. De focus ligt op bestaande rioolpersleidingsystemen en de problemen die zich voordoen in de dagelijkse praktijk op het gebied van de hydraulica.

Daarin behandelt de cursusleider onderwerpen als gevolgen van capaciteitsuitbreiding, monitoring, windketels, be/ontluchters in de persleiding, revisie van rioolgemaal/persleiding en PLC en regelgedrag.

De cursus zal begin 2024 twee keer worden gegeven. Een keer in Zwolle (24, 25 januari en 8 februari 2024) en een keer in Zaltbommel (18, 19 januari en 7 februari 2024).
Elke cursusdag begint om 9:00 en eindigt om 17:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.