Evenement

Algemene informatie

Datum
woensdag 22 juni 2022 t/m donderdag 23 juni 2022
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
18.00
Locatie
Rotterdam

iTanks en Industrielinqs presenteren iLinqs: Het festival van de industrie.

Wie wordt de Plantmanager of the Year 2022, Welke waterinnovatie zetten investeerders hun geld op in en wie wordt de Techniekheld van 2022? Dat zijn vragen waar je op 22 en 23 juni antwoord op krijgt bij iLinqs, het festival van de industrie. In de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam vinden die dagen ruim 25 sessies plaats en bovendien kan je ook nog 65 exposanten vinden die met innovatieve oplossingen bijdragen aan een gezonde industrie.

Bij een iTanks Innovatiebooster gaan ze in 90 minuten van vraagstuk naar gelegenheidscoalitie. Op 22 juni draait het vanaf 11:00 uur om digitalisering en het veilig delen van data. Het koppelen van systemen en databronnen kán nieuwe waarde opleveren. Maar waarom gebeurt het toch zo weinig. Veiligheid, vertrouwen en technologie zijn daar wellicht essentieel in.

Op 23 juni vindt de Innovatiebooster Tankopslag en Waterstof plaats. Olie en chemie hebben de komende decennia nog opslag nodig. Tegelijkertijd brengen de energietransitie en de waterstofeconomie nieuwe uitdagingen mee. Bijvoorbeeld de opslag van waterstof. Wat is er mogelijk in de bestaande infrastructuur en wat moet er gebeuren om klaar te zijn voor morgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.