Evenement

Good Morning HyNorth

Algemene informatie

Datum
donderdag 15 september 2022
Aanvangstijd
7.30
Eindtijd
9.30
Locatie
Assen
Meer informatie
itanks.eu

De waterstofeconomie bouwen we samen! Van producent tot verbruiker, met elkaar gaan we het verschil maken. HyNorth zet zich in om de positie van Noord-Nederland als koploper van de waterstofeconomie te bouwen, versterken en te behouden. We staan klaar voor bedrijven, kennisinstellingen, overheden en andere belanghebbenden op het gebied van waterstof in Noord-Nederland. Want het opzetten van een waterstofeconomie: dat kan niemand alleen.

En daarom zet HyNorth met steun van het regionaal bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen zich in als ketenregisseur om de ontwikkeling van waterstofketens in Noord-Nederland aan te jagen en om de eerste Hydrogen Valley van Europa verder op de kaart te zetten. Als belangrijke schakel in die keten nodigen we jou graag uit op 15 september bij Resato Hydrogen Technology in Assen voor Good Morning HyNorth.

Resato Hydrogen Technology is een Nederlandse leverancier van slimme hogedruk oplossingen met meer dan 25 jaar ervaring in hogedruk technologie voor de industrie. Het bedrijf heeft haar portfolio uitgebreid met waterstof tankstations, boosters en testsystemen. Met deze eerste bijeenkomst uit de reeks Good Morning HyNorth bouwen we door op de kickoff van 1 juni en versterken we de binding in het waterstof ecosysteem. De bijeenkomsten zijn ‘Powered by iTanks’, het grootste onafhankelijke innovatieplatform van Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.