Evenement

Global Industrie Lyon

Algemene informatie

Datum
dinsdag 7 maart 2023 t/m vrijdag 10 maart 2023
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
18.00
Locatie
Lyon
Meer informatie
global-industrie.com

Global Industrie 2023 vormt de ontmoetingsplaats voor concrete oplossingen voor de huidige uitdagingen van fabrikanten.

De 2.500 exposanten (aanbieders van oplossingen, dienstverleners, onderaannemers, fabrikanten en distributeurs, enz.), verdeeld over 15 sectoren en de innovaties die door de GI Awards worden beloond, zullen technische handvatten zijn waarmee u uw productiviteit kan verbeteren en uw energie- en milieuproblemen kunt aanpakken.

U vindt er onderwerpen als: assemblage, montage, industriële inrichtingen, elektronica, energie en duurzame productie. Additieve & 3D-productie, afwerking en materiaalbehandeling, smederij & gieterij, materialen en halffabricaten. Maar ook oplossingen rond meting, controle, visie, instrumentatie, kunststoffen, rubber en composieten. Robotica, diensten & bedrijfsontwikkeling. Evenals smartoplossingen als digitalisering, automatisering, mechatronica. En metaalbewerking als plaatwerk, metaalvormen, lassen, verspaning en materiaalverwijdering.

Golden Tech, tweede editie van de wedstrijd voor industriële uitmuntendheid

De bevordering van ambachten staat centraal in de Golden Tech industriële wedstrijd. Vier dagen lang viert deze doorlopende show de mannen en vrouwen die de hedendaagse industrie belichamen in verschillende beroepen. Het biedt hen de gelegenheid hun knowhow te demonstreren, zichzelf uit te dagen en de kleuren van hun bedrijf hoog te houden.

Alle professionals kunnen zich online inschrijven en deelnemen aan het selectieproces. De partners gaan uit van de kennis en motivatie van elke persoon om maximaal elf kandidaten per beroep te verzamelen.

Voor 2023 koos Golden Tech het thema ‘de waterstofauto’. De in samenwerking met de handelspartners ontwikkelde onderwerpen, die een uur voor het evenement worden onthuld, zijn gericht op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van voertuigen op waterstof. De kandidaten krijgen dan twee uur de tijd om zo goed mogelijk te antwoorden voordat ze door een panel van deskundigen worden beoordeeld. De resultaten (gouden, zilveren en bronzen medailles) worden op vrijdag 10 maart 2023 bekendgemaakt. De winnaar in elke categorie ontvangt een cheque van 1000 euro.

In overeenstemming met het autothema van de wedstrijd worden in het Golden Tech-gedeelte enkele uitzonderlijke conceptcars gepresenteerd, zoals het H2-prototype uit de 24 uur van Le Mans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.