Algemene informatie
- Datum
- donderdag 10 juni 2021
- Aanvangstijd
- 8.30
- Eindtijd
- 17.00
- Locatie
- Utrecht
- Meer informatie
- burggraaf.cc
In deze pittige en uitgebreide driedaagse cursus Hygiënisch Ontwerpen komen alle relevante onderwerpen voor voedselveilig produceren met een te ontwerpen of bestaand apparaat of hele productielijn aan bod. De cursus richt zich op de samenwerking tussen machineontwerper en -gebruiker en wordt voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen aangepast.
DOELSTELLING:
-
Begrip noodzaak hygiënisch ontwerp (reinigbaarheid tot op microbieel niveau)
-
Beoordeling aan te schaffen apparatuur op microbiële reinigbaarheid
-
Ontwerpen, uitbesteden en begeleiden van projecten m.b.t. hygiënisch ontwerp (w.o. uitbesteden hygiënisch laswerk)
-
Herkennen, signaleren en doorgeven van niet-hygiënische situaties
-
Motiveren productie en technisch personeel om hygiënisch te werken
Deze cursus past in een cyclus over Gebouw (inclusief interactie met machines), CIP-reiniging en – waar relevant – Droge processen.