Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 10 juni 2021
Aanvangstijd
8.30
Eindtijd
17.00
Locatie
Utrecht
Meer informatie
burggraaf.cc

In deze pittige en uitgebreide driedaagse cursus Hygiënisch Ontwerpen komen alle relevante onderwerpen  voor voedselveilig produceren met een te ontwerpen of bestaand apparaat of hele productielijn aan bod. De cursus richt zich op de samenwerking tussen machineontwerper en -gebruiker en wordt voortdurend aan nieuwe ontwikkelingen aangepast.

DOELSTELLING:

  1. Begrip noodzaak hygiënisch ontwerp (reinigbaarheid tot op microbieel niveau)

  2. Beoordeling aan te schaffen apparatuur op microbiële reinigbaarheid

  3. Ontwerpen, uitbesteden en begeleiden van projecten m.b.t. hygiënisch ontwerp (w.o. uitbesteden hygiënisch laswerk)

  4. Herkennen, signaleren en doorgeven van niet-hygiënische situaties

  5. Motiveren productie en technisch personeel om hygiënisch te werken

Deze cursus past in een cyclus over Gebouw (inclusief interactie met machines), CIP-reiniging en – waar relevant – Droge processen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.