Evenement

Algemene informatie

Datum
dinsdag 2 maart 2021 t/m donderdag 4 maart 2021
Aanvangstijd
9.00
Eindtijd
17.00
Locatie
thuis
Meer informatie
www.rvo.nl

Bent u actief in de maritieme sector? En wilt u zakendoen in Colombia, Peru of Ecuador? Neem dan van 2 tot en met 4 maart deel aan de digitale maritieme handelsmissie naar deze landen. Ontmoet ondernemers en autoriteiten die ook op zoek zijn naar samenwerking en nieuwe kansen. En vergroot uw kennis en contactennetwerk.

Voor wie?

Bedrijven uit Nederland, Curaçao, Aruba en Sint Maarten die actief zijn in havenontwikkeling en –digitalisering, veiligheid, energie en/of duurzaamheid zijn van harte welkom om deel te nemen.

Wat kunt u verwachten?

  • Een digitaal platform om in contact te komen met partijen uit de Colombiaanse, Peruaanse en Ecuadoraanse havensector (onder andere havenautoriteiten en -operators);
  • presentaties over nieuwe tenders en projecten in de regio;
  • matchmaking met 6-8 mogelijke klanten of handelspartners;
  • informatie over nieuwe trends en ontwikkelingen in de Colombiaanse, Peruaanse en Ecuadoraanse maritieme sector;
  • virtuele bezoeken aan de havens van Cartagena en Callao;
  • een presentatie over recente studies, uitgevoerd in opdracht van de ambassades.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De maritieme sector, inclusief havenontwikkeling, is heel belangrijk voor de economische toekomst van Latijns-Amerika. Overal in de regio investeren landen in nieuwe en bestaande havens, met name in efficiëntie, digitalisering en duurzaamheid. Ook de coronapandemie zorgt voor nieuwe kansen voor de Nederlandse maritieme sector.

Colombia, Peru en Ecuador werken aan nieuwe tenders in infrastructuur en modernisering van havens, vernieuwing van scheepswerven, havendigitalisering en watermanagement. Met deze digitale handelsmissie kunnen de banden tussen Latijns-Amerikaanse havens en bedrijven uit Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk, verder worden verstevigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.