Evenement

Algemene informatie

Datum
dinsdag 1 juni 2021 t/m dinsdag 19 oktober 2021
Locatie
Dalfsen
Meer informatie
academy.ats-global.com

Moduleren, structureren en kwalitatief goede herbruikbare software genereren. Migratie van Classic naar TIA-portal, keuze maken voor STL of toch SCL en gebruik van bibliotheken. Er is een verschuiving gaande van PLC gericht naar meer hardware onafhankelijk of oplossingsgericht.

ATS Training heeft deze behoefteverandering gesignaleerd en de inhoud van de trainingen daarop aangepast. De ATS trainingen waarin naast het code invoeren ook de overige software beheerstaken aan bod komen zijn tegenwoordig te herkennen aan de titel “Programmeren”.

Wilt u ook verder dan alleen coderen? Volg dan één van de ATS-programmeertrainingen.

De tweede serie gaat om Siemens beheren. Een extra ingang invoegen in de PLC-applicatie, een functie aanpassen, een PROFINET/PROFIBUS-applicatie uitbreiden met een IO-device, een HMI-scherm uitbreiden met een extra scherm…Productiebedrijven verwachten tegenwoordig niet alleen reactieve acties van storingsmonteurs – zoals een storing oplossen – maar ook proactieve verbeteracties.

ATS Training heeft deze behoefteverandering gesignaleerd en de inhoud van de trainingen daarop aangepast. De ATS trainingen waarin naast de storingszoek- en onderhoudstaak ook de overige beheerstaken aan bod komen, zijn tegenwoordig te herkennen aan de titel “Beheren”.

Wilt u ook verder dan alleen storing zoeken? Volg dan één van onze beheertrainingen.

 

Een succesvolle training betekent dat de deelnemers na het volgen van de trainingen direct hun nieuwe/verbeterede vaardigheden kunnen inzetten in hun eigen functie. Het werk gaat sneller, beter en efficiënter. ATS Training gelooft dat deze resultaten te bereiken zijn door gebruik te maken van taakgerichte instructie; de trainer demonstreert waarna de deelnemer de taak zelf meerdere keren uitvoert. De complexiteit van de taak neemt elke keer iets toe. Dankzij deze methode ligt de focus niet alleen op het opdoen van theoretische kennis, maar vooral ook op het ontwikkelen van vaardigheden. Daarom simuleren wij de praktijk en ontwikkelen deelnemers vaardigheden die ze direct in hun functie kunnen toepassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.