Evenement

Algemene informatie

Datum
donderdag 21 oktober 2021
Aanvangstijd
9.30
Eindtijd
17.30
Locatie
Hogeschool Van Hall Larenstein, op WaterCampus Leeuwarden
Meer informatie
lnkd.in

Membraantechnologie bestaat 50 jaar in Nederland. En vanwege het grote belang van deze technologie voor veel zuiveringsprocessen nemen Water Alliance en Wafilin Systems het initiatief voor het ‘Membraancongres 2021’ op 21 oktober 2021.

De membraantechniek staat bovendien nog steeds niet stil. Vandaar dat de initiatiefnemers er graag aandacht aan besteden. Het thema van evenement: de historie, nut én noodzaak van membraantechnologie.

Het evenement vindt plaats bij Hogeschool Van Hall Larenstein, op WaterCampus Leeuwarden. Onder andere prof. Dr. Ir. Walter G.J. van der Meer (Universiteit van Twente), prof.dr. ir. Kitty Nijmeijer (Technische Universiteit Eindhoven) en prof. Dr. Ir. Karin Schroën (Universiteit van Wageningen en Universiteit van Twente) geven hun visie op de ontwikkeling van membraantechnologie en de potentie van de technologie.

Tijdens specifieke middagsessies gaan sprekers in op membraantoepassingen in de voedingsmiddelenindustrie, industriewater en innovaties in membraanproductie.

U kunt kiezen uit drie sessies:

Middagsessie 1: Membranen in de voedingsmiddelenindustrie, de praktijk.

Middagsessie 2: Membranen in productie, de producent.

Middagsessie 3: Membranen in industriewater, de praktijk.

Op deze link vindt u het programa en informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.