Evenement

AquaTech Amsterdam 2021

Algemene informatie

Datum
dinsdag 2 november 2021 t/m vrijdag 5 november 2021
Aanvangstijd
10.00
Eindtijd
17.00
Locatie
Amsterdam
Meer informatie
www.aquatechtrade.com

De organisatie van AquaTech Amsterdam vertrouwt erop dat ze in november 2021 de beurs live kunnen organiseren. Ze ontvouwen een plan waarmee ze aan alle coronamaatregelen kunnen voldoen. Dus iedereen in de proces-, drink- en afvalwatertechnologiesectoren is welkom.

RAI Amsterdam plant verschillende scenario’s om de beste wateroplossingen te bieden. Het richt zich op de eerste internationale waterbeurs in 18 maanden.

De blended versie van Aquatech Amsterdam bestaat uit vier delen: allereerst de fysiek beurs in de RAI in Amsterdam; een preshow; een online beursprogramma en een postshow. De Preshow bevat Aquatech TV talkshows voor edutainment afgewisseld met Aquatech BreakOuts over de specialistische onderwerpen en andere hoogtepunten. Bij dat laatste behoort ook de bekendmaking van de finalisten van de Innovation Award die vanaf juni gaat lopen.

Het online beursprogramma bevat presentatie van take-aways van sprekers en zakelijke mogelijkheden voor degenen die de beurs niet kunnen bezoeken. Daarnaast beoogt het het vergroten van een belangrijke opkomende doelgroep in water: Young Professionals en studenten.

In de postshow kunnen deelnemers het gesprek online voortzetten en komen er extra videoregistraties van en tijdens Aquatech Amsterdam. De uitrol hiervan vindt ook nog in 2022 plaats met onder andere een uitgebreide terugkomdag en de mogelijkheid om nieuwe connecties te maken in januari.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.