Afsluiters & Afdichtingen

Uitbreiding voor Valves Online in Engeland

Uitbreiding voor Valves Online in Engeland

Het Engelse Valves Online bouwt een nieuw innovatiecentrum in de buurt van Plymouth.

 

Uitbreiding noodzakelijk

Het familiebedrijf groeit dusdanig hard dat uitbreiding nodig is. In de nieuwbouw, op een terrein naast het bestaande komt meer ruimte voor opslag. Het biedt bovendien de mogelijk van assortimentsuitbreiding.

Valves Online’s managing director, Gary Hopkinson: “We lopen al twee jaar met uitbreidingsplannen en verheugen ons erop dat de bouw eindelijk kan starten. Met deze lokale investering kunnen we zowel Zuid- als West-Engeland nog betere bedienen.”

 

Valves online

Zoals nu al klant Cleone Foods dat in Birmingham Jamaicaanse Patties, een van Cornish pastei afgeleid product maakt dat bestaat uit diverse vullingen.

Het heeft kwaliteit hoog in het vaandel en kiest ook voor haar apparatuur kwalitatief hoogwaardige componenten. Onlangs moesten de tien jaar oude Burkert Type 2000 controlekleppen die de stoom- en heet-waterstroom naar de ovens in het proces reguleren, vervangen. De klep zelf bleef zitten maar zitting en actuators moesten worden vervangen.

Componenten die volgens de fabrikant ondanks de recente update van de 2000 nog steeds 1:1 vervangbaar zijn. Nadat de bestelling via Valves online binnenkwam, kostte het vervangen slechts 15 minuten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.